• Koloseum
  • Vaccination
  • Djungel
  • Hem
  • Kanarieöarna
  • Paris

VaccinDirekt förvärvar Läkarhuset i Linköping AB

VaccinDirekt får äran att inleda ett samarbete med Per Benno och har förvärvat Läkarhuset & Vaccinationscentrum med avsikten att säkerställa en framgångsrik fortsättning av mottagningen i Linköping. Läkarhuset & Vaccinationscentrums mottagning på Apotekaregatan 13 E, Linköping drivs som en del av företagsgruppen VaccinDirekt fr o m tisdag den 13 november 2018.

”När jag öppnade Linköpings första drop-in mottagning för vaccinationer den 18 maj 1978 – 24 år gammal – hade jag nog ingen aning om att konceptet skulle bli så framgångsrikt, att vi skulle finnas kvar i samma lokaler (om än lite större) och inte minst att jag själv skulle vara kvar i företaget 40 år senare. Med en helt underbar och fantastisk personal bakom mig under alla dessa år, har vi sett resebeteendet förändras allt ifrån de populära Medelhavsresorna, till backpackers av alla de slag, utlandsstationeringar och utlandsfödda – numera bosatta i Sverige - som återbesöker sina hemländer. Variationen har stimulerat och engagerat till att – inte enbart vaccinera – utan också informera om hälsorisker och på så sätt se friska resenärer komma hem efter en många gånger välbehövlig semester.
Under alla år har vi satt kvalitet före kvantitet, något som vi vet har uppskattats av våra ständigt återkommande kunder. Nu har vi tagit ännu ett steg för att möta framtiden och ser därför oerhört mycket fram emot samarbetet med VaccinDirekt.”, säger Per Benno, VD och ägare av Läkarhuset i Linköping AB.

"Läkarhuset och VaccinDirekt går väldigt väl ihop vad gäller kompetens och kunskap, och våra varumärken strävar efter att alltid sätta våra kunders bemötande och nöjdhet i fokus. Förvärvet ger oss nya möjligheter att föra VaccinDirekts koncept vidare med marknadens bästa service och kvalitet.", säger Toni Haapanen, VD VaccinDirekt i Sverige AB.


Kort om VaccinDirekt
Inom VaccinDirekt är kundbemötandet, kunskap och personalnöjdhet i fokus. VaccinDirekt erbjuder resemedicinsk rådgivning och alla typer av vaccinationer. Utöver vaccinationer erbjuder vi också hälsokontroller och friskintyg. Samtliga mottagningar erbjuder drop-in vaccinationer.

Vi har i dag 9 mottagningar i Stockholm, Uppsala, Malmö och Lund. Vi kommer under november och december 2018 även öppna i Mölndal, Göteborg, Gränbystaden i Uppsala och ytterligare en till mottagning i centrala Malmö. 

Våra Fästingbussar turnerar under vår- och sommartid i utsatta riskområden för att vaccinera mot TBE.


Linköping den 13 november 2018

VaccinDirekt i Sverige AB
Toni Haapanen, VD

För ytterligare information vänligen kontakta:
Toni Haapanen, VD VaccinDirekt I Sverige AB, tel 073-430 95 82  

Per Benno, Läkarhuset i Linköping AB, tel 070-511 10 10

Gå till VaccinDirekts hemsida!